Канада і Латвія координуватимуть зусилля у протидії російській агресії

Канада і Латвія координуватимуть зусилля у протидії російській агресії

Укрінформ
Канада і Латвія домовилися співпрацювати разом і з міжнародною спільнотою у координації зусиль щодо протидії російському вторгненню до України.

Про це йшлося під час зустрічі міністра закордонних справ Канади Мелані Жолі та віцепрем'єр-міністра Латвії - міністра оборони Артіса Пабрікса, передає Укрінформ із посиланням на МЗС Канади.

"Міністр Жолі поділилася рішучістю Канади карати всеохопними санкціями російський режим, тих, хто сприяв та фінансував нинішню кризу, а також тих, хто розпалює дезінформаційну війну. Співрозмовники пообіцяли й надалі працювати між собою та з міжнародною спільнотою, аби забезпечити координовану реакцію світу на російську агресію проти України", - заявили у відомстві.

Зазначається, що міністри також підтвердили підтримку наміру НАТО посилити східний фланг Альянсу. Вони наголосили на необхідності подальшої співпраці для підтримки України та посилення європейської безпеки.

Нагадаємо: Канада очолює у Латвії багатонаціональний батальйон НАТО та нещодавно пообіцяла суттєво посилити військову присутність у регіоні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-