Вигнання росії з Ради Європи    - онлайн-пресконференція в Укрінформі

Вигнання росії з Ради Європи - онлайн-пресконференція в Укрінформі

Укрінформ
24 березня об 11:00 відбудеться онлайн-пресконференція на тему: «Вигнання росії з Ради Європи, в чому історичність цього рішення. Підтримка України Конгресом місцевих і регіональних влад Ради Європи» (Zoom).

Організатором виступає Укрінформ.

Учасники: Борис Тарасюк - постійний представник України при Раді Європи; Світлана Богатирчук-Кривко - депутат Рівненської обласної ради; представник України в Палаті регіонів Конгресу, член Бюро Конгресу.

Журналісти зможуть поставити питання онлайн через ZOOM. Акредитація представників ЗМІ триватиме до 10:00 24 березня, для підтвердження на адресу anna@ukrinform.com необхідно вказати ім’я, прізвище, назву видання, після чого буде надано доступ до посилання на захід в Zoom. Захід транслюватиметься на YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/user/UkrinformTV

Довідково. Конгрес місцевих і регіональних влад Ради Європи одностайно, 109 голосами з 109 присутніх делегатів, ухвалив декларацію з рішучою підтримкою України, засудивши воєнну агресію росії. Декларацію було ухвалено як підсумковий документ за результатами дебатів щодо ситуації в Україні на 42-ій сесії Конгресу у Страсбурзі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-