Британія рекомендує своїм громадянам виїхати з України

Британія рекомендує своїм громадянам виїхати з України

Укрінформ
Державний секретар у закордонних справах та у справах співдружності націй та розвитку Великої Британії Ліз Трасс закликала британців залишити територію України через загрозу військового вторгнення РФ.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Sky News у мережі Твіттер.

«Вторгнення військ РФ до України виглядає як дуже вагома загроза, а наш перший пріоритет - захист британських громадян. Британським громадянам потрібно виїхати (з України - ред.) вже зараз, поки комерційні рейси все ще доступні», - заявила Трасс.

Як відомо, 17-18 лютого вона перебуватиме з візитом в Україні.

Як повідомлялося, 10 лютого РФ та Білорусь розпочали спільні масштабні військові навчання «Союзна рішучість-2022» поблизу кордону України.

Окрім того, Москва продовжує деструктивну діяльність в Азово-Чорноморському регіоні, оголосивши великі райони Азовського та Чорного морів небезпечними для плавання на період з 13 до 19 лютого у зв'язку з проведенням навчань, які передбачають ракетні та артилерійські стрільби.

За даними розвідки, РФ продовжує нарощування кількості тактичних військових груп на кордонах України.

Читайте також: Блінкен запевнив Кулебу, що Захід єдиний у підтримці України

Раніше Сполучені Штати закликали американців в Україні негайно виїхати через «посилену загрозу російських військових дій» проти України та коронавірусну ситуацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-