У президенти Франції балотуватиметься колишній ультраправий телеведучий

У президенти Франції балотуватиметься колишній ультраправий телеведучий

Укрінформ
У Франції колишній телеведучий ультраправих поглядів Ерік Земмур офіційно подав свою кандидатуру на президентські вибори, які відбудуться наступного року.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Associated Press із посиланням на відеозвернення Земмура.

Повідомляється, що у своєму відеозверненні колишній телеведучий перелічив у відео своїх попередників, серед яких назвав Жанну Д’Арк, Наполеона Бонапарта та Шарля де Голля. ЗМІ відзначає, що Земмур записав відео у стилі радіовиступів де Голля під час Другої світової.

«Більше немає часу реформувати Францію, час рятувати її. Ось чому я вирішив піти на вибори», - заявив Земмур. Він відзначив, що Франція перебуває під «смертельною загрозою» та в процесі зникнення через імміграцію. Також Земмур заявив своїм прихильникам, що за його підтримку їх, імовірно, називатимуть расистами, а про нього «казатимуть найжахливіші речі».

ЗМІ відзначає, що 63-річного Земмура неодноразово звинувачували у расизмі. Попри це він залишається одним з найбільш популярних кандидатів. Зокрема, згідно з останніми опитуваннями, Земмур може пройти в другий тур разом з нинішнім президентом Франції Емманюелем Макроном.

Як повідомляв Укрінформ, раніше Еріка Земмура звинуватили у расистських висловах через його заяву про мігрантів.

Фото з відкритих джерел

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-