У Нідерландах один гість заразив коронавірусом усю дискотеку

У Нідерландах один гість заразив коронавірусом усю дискотеку

Укрінформ
У нідерландському місті Енсхеде спалах коронавірусу наприкінці червня стався після одного хворого відвідувача на вечірці.

Як повідомляє Укрінформ із посиланням на оприлюднене дослідження муніципальної служби охорони здоров'я (GGD), у нічному клубі заразилися майже 200 осіб.

Людина, яка виявилася позитивною, не знала про недугу і того вечора мала негативний тест на коронавірус.

“Велика кількість людей була заражена в одному місці. Існують вагомі докази того, що одна інфікована людина була причиною цих інфекцій”, - йдеться в дослідженні.

Читайте також: Вірус знову окупував Нідерланди, прем’єр змушений просити вибачення

Зазначається, що головне завдання - боротися із розповсюдженням вірусу. Більшість причин сильних спалахів коронавірусу досі не відомі, а результат тесту на коронавірус може бути помилковим. Завжди існує ризик, що вже інфікована людина, яка немає жодних симптомів, отримає негативний результат тесту на коронавірус. Тож медики вкотре підкреслюють важливість вакцинації та закликають захистити себе та оточуючих від коронавірусу.

Як повідомляв Укрінформ, у нідерландському місті Енсхеде після вечірки було зафіксовано 180 хворих на коронавірусну хворобу. На вечірці було близько 800 молодих людей.

Персонал мав негативні результати тестів на коронавірус. А на вході у диско-клуб у відвідувачів перевіряли наявність сертифікатів про щеплення чи негативних тестів на коронавірус. Розважальний заклад було закрито.

У Нідерландах через спалах COVID-19 знову закрили диско-клуби.

Нові заходи боротьби з коронавірусом набули чинності від 10 липня починаючи з 6 ранку та діятимуть до 14 серпня.

Після відкриття нічних розважальних закладів через два тижні кількість хворих на коронавірус, особливо серед молоді у віковій групі 18-25 років різко зросла в сім разів.

Фото: RTV Oost / Teun van der Velden

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-