Глава МОЗ Британії попереджає: до послаблення карантину ще далеко

Глава МОЗ Британії попереджає: до послаблення карантину ще далеко

Укрінформ
Міністр охорони здоров'я Великої Британії Метт Генкок заявив, що країні потрібно пройти ще довгий шлях, аби говорити про послаблення карантинних обмежень.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Sky News.

Голова британського МОЗ зазначив: попередні дані показують, що завдяки суворим обмеженням у країні починає зменшуватися добова захворюваність на COVID-19. Але при цьому застеріг, що Національна служба здоров'я залишається під "величезним тиском".

"Нам усім слід перейматися з приводу цієї пандемії та дотримуватися правил. Дуже важливо, щоб люди це робили", - зазначив Генкок.

Читайте також: Глава британського МОЗ пішов на самоізоляцію

Він також повідомив, що 75% усіх жителів Британії віком за 80 років вже отримали перше щеплення вакцини від коронавірусу.

Зазначається, що у відповідь на запитання, коли нарешті буде пом'якшено локдаун, міністр пояснив, що чинні обмеження допомагають знижувати кількість нових хворих, але пройде ще дуже багато часу, доки їх кількість стане достатньо низькою.

Читайте також: У Британії ввели карантин для іноземних мандрівників

За останніми даними Worldometer, у світі з початку пандемії підтверджено 99,691 млн випадків коронавірусу. Померли майже 2,137 млн осіб, змогли побороти недугу 71,662  млн хворих.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-