У Лондоні - транспортний колапс: люди масово їдуть з міста через локдаун

У Лондоні - транспортний колапс: люди масово їдуть з міста через локдаун

Укрінформ
У Лондоні напередодні введення карантинних обмежень 4-го рівня спостерігається справжній транспортний колапс, оскільки дуже багато людей намагається виїхати зі столиці перед святами.

Як передає Укірнформ, про це повідомляє Daliy Mail.

Цілі родини намагаються виїхати із районів, що підпадають під локдаун. За словами очевидців, ситуація в Лондоні нагадує «масову евакуацію».

Вокзали та автомобільні магістралі переповнені, у метро працівники і поліція подекуди намагаються не пускати людей на станції.

Як повідомлялося, прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон заявив, що в країні підтверджено новий генетично мутований варіант коронавірусу, який може бути на 70% заразнішим.

Британський уряд посилює карантинні обмеження в Лондоні і на південному сході Англії. На Різдво жителям цих регіонів буде заборонено зустрічатися з друзями і родичами, будуть закриті непродовольчі магазини, спортзали і перукарні. Англійцям рекомендують без крайньої потреби не залишати домівки і утриматися від поїздок.

Читайте також: ВООЗ проводить з Британією консультації через новий штам коронавірусу

20 грудня Нідерланди, Бельгія та Італія оголосили, що не прийматимуть авіарейси з Великої Британії у зв’язку з поширенням нового штаму коронавірусу.

За даними Worldometer, у світі виявлено 76 895 687 випадків захворювання на COVID-19, зокрема 1 696 303 летальні, одужало 53 932 667 людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-