У Туреччині запровадили комендантську годину через коронавірус

У Туреччині запровадили комендантську годину через коронавірус

Укрінформ
У 15 провінціях Туреччини з 00.00 16 травня до 24.00 19 травня введено 4-денну комендантську годину.

Відповідний циркуляр поширений МВС Туреччини, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«У провінціях, де запроваджено 4-денну комендантську годину, дуже важливо, щоб громадяни залишалися в своїх будинках та дотримувалися обмежень... До громадян, які не виконують рішення, будуть застосовуватися стягнення відповідно чинного законодавства… Ми дякуємо громадянам за терпіння та дисциплінованість у цей непростий період», - йдеться у зверненні міністерства.

Комендантську годину введено в 15 провінціях: Анкара, Баликесір, Бурса, Ескішехір, Газіантеп, Стамбул, Ізмір, Кайсері, Коджаелі, Конья, Маніса, Сакарья, Самсун, Ван і Зонгулдак.

Введення 2-денної або 4-денної комендантської години на вихідні вже стало звичним карантинним обмеженням в Туреччині. Кількість днів залежить від державних свят, що припадають на цей період. Зокрема, 19 травня в Туреччині відзначатимуть День пам’яті Ататюрка, молоді та спорту.

Читайте також: Туреччина пояснила, чому не пропустила літак з гумдопомогою для Кіпру

Перша комендантська година в Туреччині була оголошена на вихідні 11-12 квітня.

За минулу добу в Туреччині було зроблено 38565 тестів, виявлено 1708 нових випадків, одужало 2103 пацієнтів, померло - 48. У країні спостерігається зниження рівня смертності та кількості важких хворих. На початку тижня було оголошено про зняття заборони на в'їзд і виїзд для дев'яти провінцій, серед яких Адана, Діярбакир, Мардін, Трабзон, Орду, Денізлі, Кахраманмараш, Шанлиурфа, Бурса.

Фото: AA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-