Демократи представили законопроєкт з $3 трильйонами підтримки для американців

Демократи представили законопроєкт з $3 трильйонами підтримки для американців

Укрінформ
Демократи в Палаті представників США оприлюднили останню редакцію законопроєкту з допомогою в період пандемії, що передбачає виділення $3 трлн в якості продовольчої підтримки, стимулюючих виплат, та іншої допомоги.

Очікується, що голосування в нижній палаті відбудеться в п'ятницю, повідомляє The Hill.

"Ми не повинні економити на дрібницях для людей зараз, бо якщо ми цього не зробимо, пізніше це коштуватиме життями й засобами до існування", - заявила в Капітолії спікер Палати представників конгресвумен від демократів Ненсі Пелосі.

Читайте також: У Конгресі США закликали покарати російський режим за політичні переслідування

Проєкт закону охоплює 1815 сторінок та передбачає виділення приблизно $3 трлн на витрати, які демократи називають пріоритетними. У тому числі, йдеться про фінансування продовольчої допомоги, підтримки самоврядування на ріні штатів і округів, витрати на можливе голосування поштою на виборах до Білого дому й Конгресу США в листопаді. Крім того, документ включає прямі стимулюючі виплати фізичним особам, а також надбавки лікарям, що борються з пандемією.

Читайте також: Мінфін США: Продовження карантину завдасть економіці незворотної шкоди

Республіканці поки що не підтримує таку суму допомоги, яку вони вважають непідйомною для національної економіки. У цьому зв'язку очікується протистояння за партійною ознакою, оскільки законопроєкт має бути прийнятий також Сенатом США, який контролюється республіканською більшістю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-