Через спалах COVID-19 у столиці Південної Кореї зачинили всі клуби та бари

Через спалах COVID-19 у столиці Південної Кореї зачинили всі клуби та бари

Укрінформ
Міська влада Сеула, столиці Південної Кореї, вирішила закрити всі бари та нічні клуби після того, як в одному з районів зафіксували спалах коронавірусної інфекції.

Про це повідомляє Yonhap.

"Міська влада Сеула призупинила діяльність клубів та барів у місті після спалаху коронавірусу в популярному мікрорайоні міста Ітаевон, у зв’язку з побоюваннями щодо масштабнішого поширення епідемії", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, до таких заходів влада Сеула вдалася після повідомлень про десятки нових випадків коронавірусу. Зараження пов’язують з 29-річним чоловіком, який минулого тижня відвідав низку нічних клубів та барів кварталу Ітаевон.

Читайте також: Південна Корея має намір полегшити карантин

Лише протягом суботи в місті було зафіксовано 18 нових випадків COVID-19, причому 17 з них пов’язані зі згаданим громадянином.

За оцінками Корейського центру контролю та профілактики захворювань, одночасно з носієм вірусу заклади відвідували щонайменше 1500 людей.

Читайте також: З Південної Кореї до Києва доставили 42,5 тисячі захисних костюмів для медиків

Як повідомлялося, у світі зафіксовано понад 4 млн випадків інфікування коронавірусом, у тому числі 276,5 тис. летальних. Одужали більш як 1,394 млн пацієнтів.

Фото: Yonhap

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-