Британія вже на третьому місці у світі за кількістю смертей через коронавірус

Британія вже на третьому місці у світі за кількістю смертей через коронавірус

Укрінформ
Кількість лабораторно підтверджених смертей від коронавірусу у Великобританії перевищила 26 тисяч.

Про це повідомив глава Міністерства закордонних справ Сполученого Королівства Домінік Рааб, пише Stourbridge News.

Він зауважив, що на сьогодні статистика Міністерства охорони здоров'я буде включати померлих не тільки в лікарнях, але і в будинках для літніх людей, хоспісах, а також у себе вдома.

"Ми включили в статистику в загальній складності додаткові 3 811 смертей. На жаль, сьогоднішні цифри показують, що у порівнянні з даними за минулу добу в країні померло ще 765 пацієнтів з коронавірусом", - наголосив Рааб.

Читайте також: Британія тестуватиме на COVID-19 усіх, хто працює не вдома

В результаті зміни методики підрахунку за одну добу число зазначених у країні смертей зросла з 21 678 до більш ніж 26 тисяч. Таким чином, за цим показником Великобританія тепер поступається лише Італії та США.

Оновлена статистика враховує летальні випадки, що мали місце у Сполученому Королівстві з 2 березня по 28 квітня. При цьому, за словами глави МЗС, враховуються випадки, коли зараження новим коронавірусом було підтверджено.

Читайте також: У США зафіксували понад мільйон хворих на COVІD-19

Як повідомляв Укрінформ, станом на ніч 30 квітня у світі зареєстровано 3 219 240 випадки зараження коронавірусом COVID-19, з них - 1 000 101 особа одужала та 228 194 померли.

Фото: CTK

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-