Затятого порушника карантину у Франції посадили на два місяці

Затятого порушника карантину у Франції посадили на два місяці

Укрінформ
Суд міста Булонь-сюр-Мер на півночі Франції засудив молодого чоловіка на два місяці ув'язнення за вісім порушень карантину.

Про це повідомляє телеканал BFMTV.

«20-річного чоловіка з міста Кале засуджено до двох місяців в'язниці за неодноразове порушення карантину… Він учинив вісім порушень карантину в період між 25 і 30 березня», - йдеться у повідомленні з посиланням на місцеву прокуратуру.

Як повідомлялося, у Франції за порушення карантинного режиму передбачено штраф у розмірі 135 євро, за повторне, вчинене протягом 15 діб - 200 євро. Якщо упродовж 30 днів фіксуються чотири порушення, це карається 6 місяцями ув'язнення та штрафом у розмірі 3750 євро.

Читайте також: Французька влада нарахувала вже понад 2 мільйони безробітних через коронавірус

Французькі суди останніми днями почали виносити доволі суворі вироки за порушення карантину. Зокрема, напередодні у Греноблі чоловіка засудили до двох місяців домашнього арешту з обов’язком носити електронний браслет. А 22-річному мешканцю Парижа доведеться відпрацювати 105 годин на виправних роботах.

Тим часом у Франції від Covid-19 померли 4 032 особи, інформує BBC.

Читайте також: Експрезидент «Марселя» помер від коронавірусу

Протягом останньої доби зафіксовано 509 смертельних випадків унаслідок коронавірусної інфекції. Це найвищий показник від початку епідемії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-