В Австрії Посольство України припинило прийом громадян

В Австрії Посольство України припинило прийом громадян

Коронавірус
Укрінформ
У зв’язку з ускладненням епідеміологічної ситуації у світі та відповідним рішенням РНБО України, 16-20 березня консульський прийом відвідувачів у Посольстві України не здійснюватиметься.

Про це повідомляє у Facebook Посольство України в Австрії.

"Шановні українці та відвідувачі Посольства України в Австрії! У зв’язку з ускладненням епідеміологічної ситуації у світі та відповідним рішенням РНБО України 16-20 березня консульський прийом відвідувачів у посольствах і консульствах України здійснюватися не буде. Ми приносимо вибачення та розраховуємо на Ваше розуміння", - йдеться у повідомленні.

Водночас, в українському диппредставництві зазначили, що свої запитання українці Австрії можуть задавати у приватному листуванні на сторінці посольства у Facebook: "Наші консули зроблять все можливе, аби допомогти дистанційно".

Читайте також: Генконсульство у Мюнхені припиняє прийом громадян через коронавірус

За останніми даними, в Австрії зафіксовано 602 випадки зараження коронавірусом Covid-19, одна людина померла, шестеро одужали. Найбільш враженою є прикордонна до Італії федеральна земля Тіроль, де стрімко зростає виявлення інфікованих осіб (наразі вже понад 200). Декілька громад на південному заході республіки перебувають на карантині, із забороною в’їзду-виїзду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-