Рада Європи скасувала сесію Конгресу місцевих і регіональних влад через коронавірус

Рада Європи скасувала сесію Конгресу місцевих і регіональних влад через коронавірус

Укрінформ
У Раді Європи через загрозу коронавірусу скасували сесію Конгресу місцевих і регіональних влад, яка була запланована на 17-19 березня у Страсбурзі.

Про це власному кореспонденту Укрінформу повідомили у секретаріаті Конгресу.

"У зв'язку із поширенням коронавірусу Covіd-19 у Франції, де дислокується Рада Європи, а також у сусідніх й багатьох інших країнах, президент Конгресу разом із головами палат (місцевих влад та регіонів – ред.) ухвалили рішення скасувати 38-му сесію, заплановану на 17-19 березня 2020 року", - заявили у Раді Європи.

Читайте також: Facebook закриває офіси у Лондоні через коронавірус

Окрім цього, скасовані усі публічні заходи та зустрічі Конгресу, які планувалися у період проведення сесії в Страсбурзі.

Наголошується, що таке рішення має на меті забезпечити захист від коронавірусу представників 47 делегацій Конгресу, інших запрошених на сесію осіб, а також запобігти поширенню вірусу.

У Франції станом на 6 березня підтверджено 423 випадки зараження коронавірусом. При цьому понад 100 випадків зафіксовано лише напередодні. Семеро, серед яких 6 чоловіків та одна жінка, померли.

Читайте також: Євробачення можуть скасувати через коронавірус

Загалом у світі кількість зафіксованих випадків коронавірусу сягнула 98 704. Кількість летальних випадків становить 3 383.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-