Чверть росіян економить на продуктах

Чверть росіян економить на продуктах

Опитування
Укрінформ
Кількість росіян, які ні на чому не економлять, скоротилася до 17%, переважна більшість змушена обмежувати себе в тих чи інших витратах, а 24% економлять на купівлі продуктів.

Такі дані наводить дослідницький холдинг "Ромір" за результатами всеросійського опитування населення, проведеного у квітні.

Згідно з даними дослідження, ще більше, ніж на продуктах, росіяни економлять на поїздках, подорожах, про що заявили 29% опитаних. При цьому 23% урізують витрати на одяг і взуття, 22% обмежують себе в розвагах, кожен п'ятий опитаний відмовляє собі в купівлі делікатесів. Найменше люди економлять на мобільному зв'язку (4%), транспорті (5%), медицині і заняттях спортом (по 7%).

Читайте також: Путінський режим "катує" росіян брехнею - Джапарова

Зазначається, що майже за всіма статтями показники зросли порівняно з даними минулого року. Так, частка людей, які економлять на продуктах у березні 2018 року становила 17%, в купівлі одягу і подорожах обмежували себе 9% і 12% відповідно. Витрати на медицину обмежував лише 1% респондентів.

У всеросійському опитуванні взяли участь 1500 осіб віком від 18 років і старше, які живуть у містах і сільській місцевості, у всіх федеральних округах.

Фото: pixabay.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-