Британія змінить ставлення до Росії, коли та перегляне свою поведінку

Британія змінить ставлення до Росії, коли та перегляне свою поведінку

Укрінформ
Велика Британія змінить своє ставлення до Російської Федерації тільки після того, як Кремль вибере інший спосіб поведінки.

Про це заявив заступник глави МЗС Великої Британії Алан Данкан на зустрічі з першим заступником глави МЗС Росії Володимиром Титовим, повідомили у британському МЗС.

"Сер Алан підкреслив, що між нашими країнами є глибокі розбіжності, і російська держава повинна вибрати інший шлях та діяти як відповідальний міжнародний партнер, перш ніж відбудуться зміни в наших нинішніх відносинах з Росією", - йдеться у повідомленні.

Він також підтвердив тверду позицію Великої Британії й союзників у відповідь на «безрозсудне використання» російською державою хімічної зброї в Солсбері.

Данкан зазначив, що важливо зберігати функціональні канали взаємодії для обговорення міжнародних проблем. Однак він дав зрозуміти, що Росія має розв'язувати проблеми, які виникли між країною і міжнародною спільнотою, в тому числі припинити дестабілізацію в Україні та переслідування ЛГБТ-спільноти в Чечні.

Зустріч дипломатів пройшла сьогодні в кулуарах Мюнхенської конференції з питань безпеки.

Читайте також: Кремль використовує “Мінськ” для легалізації псевдореспублік на Донбасі — Клімкін

Нагадаємо, міністр оборони Великої Британії Гевін Вільямсон на відкритті Мюнхенської конференції з безпеки в п'ятницю заявив, що Росія залишається основною загрозою безпеці в Європі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-