У Данії поменшало євроскептиків через важкий приклад Breхіt

У Данії поменшало євроскептиків через важкий приклад Breхіt

Укрінформ
Після проведення у Великій Британії референдуму щодо виходу з ЄС (Breхіt) у Данії зменшилася кількість євроскептиків, а кількість прихильників ЄС сягнула історичного рекорду.

Відповідні дані оприлюднило видання EUOBSERVER.

«Лише за чотири місяці до виборів у Європарламент дані соціологічних опитувань демонструють історичний рівень підтримки громадянами Данії членства в ЄС - 66 відсотків виступають за те, щоб залишатися в Євросоюзі, в той час як до референдуму щодо Breхіt цей показник складав 54 відсотка», - йдеться у повідомленні.

Згідно з оприлюдненою інформацією кількість громадян Данії, які підтримують вихід з ЄС, зменшилася з 29 до 22 відсотків.

Читайте також: Brexit підштовхує британців отримувати громадянство Ірландії

Водночас, як повідомляє EUOBSERVER, в самій Великій Британії триває підготовка додаткових поліцейських сил для реагування на прояви громадського неспокою у разі неспроможності британського парламенту ратифікувати погоджену з ЄС угоду щодо Breхіt, яка може спричинити встановлення «жорсткого кордону» між Ірландією та Північною Ірландією. Близько 1000 офіцерів поліції з Англії й Шотландії наразі проходять тренування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-