У Росії вчителька лякала учнів

У Росії вчителька лякала учнів "охоронцями Путіна" через напис на дошці

Відео
Укрінформ
Вчителька 10-го класу школи №20 в селищі Тайожному Красноярського краю РФ лякала учнів "розстрілом" і приїздом "охоронців Путіна" за напис "Путін - злодій", зроблений кимось із школярів на класній дошці.

Про це повідомляє Радіо Свобода, приводячи відеозапис інциденту.

Як випливає з відео, вчителька вичитує учнів за те, що один з них написав на дошці фразу "Путін - злодій". При цьому, в числі іншого, вона лякає учнів розстрілом, "який був би за радянських часів", і загрожує їм приїздом "охоронців Путіна" з Москви.

Це не перший випадок конфліктів між учнями та вчителями в російських школах, прямо або побічно пов'язаних з протестною активністю молодих людей в російських регіонах.

Так, в грудні 2017 року вчитель 11-го класу барнаульської школи №110 вмовляла своїх учнів не йти на мітинг прихильників Олексія Навального, лякаючи їх зламаними долями і пропонуючи їм в якості альтернативи сходити на мітинг "на підтримку приєднання Криму".

Читайте також: Стрічки “Крим” і “Кримський міст” стали найгіршими в історії кіно — Навальний

У березні 2017 року учитель з Томська назвав своїх учнів, які вийшли на мітинг проти корупції, "ліберал-фашистами" і "зрадниками".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-