У Канаді закликали депортувати журналістів “Russia Today”

У Канаді закликали депортувати журналістів “Russia Today”

Укрінформ
У парламенті Канади зареєстровано петицію, яка пропонує депортувати з країни російських дипломатів та журналістів пропагандистського каналу “Russia Today”.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, петиція вже отримала необхідну кількість підписів, аби бути офіційно винесеною на розгляд уряду.

“Ми, громадяни Канади, закликаємо уряд Канади розслідувати діяльність та депортувати осіб, які співпрацюють із секретними службами Росії, у тому числі дипломатів, агентів “Россотрудничества” та канала “Russia Today”, - йдеться у петиції.

Читайте також: У Сенаті США підтвердили втручання Росії у президентські вибори

У документі також звертається увага на, можливо, неправомірну діяльність російських діаспорних організацій, та пропонується розширити дію “акту Магнітського” на більше коло російських корупціонерів.

Петиція отримала підтримку депутата від опозиційної Консервативної партії Джеймса Безана, який чотири роки тому був оголошений в РФ персоною нон-грата за свою непохитну підтримку України.

Читайте також: Russia Today France винесли попередження через фейковий сюжет про Сирію

Зазначимо, що петиція набрала майже 800 підписів при мінімально необхідних 500. При цьому збір підписів триватиме аж до 15 серпня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-