США підготували пакет санкцій проти КНДР, Китаю і Росії - ЗМІ

США підготували пакет санкцій проти КНДР, Китаю і Росії - ЗМІ

Укрінформ
У Трампа підготували пакет нових санкцій, пов'язаних з КНДР та третіми країнами, які продовжують взаємодіяти з нею, однак призупинили їх імплементацію з огляду на поновлення підготовки до саміту США і КНДР.

Нові санкції загрожують, у тому числі, компаніям з Китаю й Росії, повідомило з посиланням на два джерела видання The Wall Street Journal.

"Міністерство фінансів підготувало пакет із санкціями, націленими проти трьох десятків об'єктів, у тому числі російських і китайських підприємств", - цитує видання слова двох представників адміністрації США.

Читайте також: Кім Чен Ин підтвердив свою “тверду волю” зустрітися з Трампом

Ці заходи були підготовлені у відповідь на недавню агресивну риторику з боку Кім Чен Ина, що змусила Трампа минулого тижня скасувати запланований саміт.

"Білий дім був готовий оголосити про посилений режим санкцій у вівторок, але в понеділок вирішив відкласти ці кроки на невизначений термін з огляду на продовження переговорів з Північною Кореєю", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: За планом і успішно: Китай сподівається на зустріч Трампа з Ином

Як повідомляв Укрінформ, напередодні представники адміністрації США провели зустріч з північнокорейським керівництвом, яка відбулася в демілітаризованій зоні на кордоні між Північною і Південною Кореями. Сторони також домовились про наступну взаємодію в контексті організації саміту за участю лідера КНДР і президента США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-