Канада швидко укладе торговельну угоду із Британією після Brexit - Трюдо

Канада швидко укладе торговельну угоду із Британією після Brexit - Трюдо

Укрінформ
Канада та Велика Британія зможуть оперативно укласти нову торговельну угоду після виходу Об’єднаного Королівства зі складу ЄС.

Про це йшлося під час зустрічі прем'єр-міністрів двох країн Терези Мей та Джастіна Трюдо, повідомляє прес-служба британського прем'єра.

«Прем'єр-міністр Трюдо висловив переконання, що після Brexit уряди Великої Британії та Канади зможуть швидко рухатися до нової торговельної угоди, що буде особливо вигідною обом країнам», - сказав речник офісу британського прем'єра.

Він додав, що глави урядів погодилися «й надалі стояти пліч-о-пліч у обстоюванні міжнародних норм і правил, які підтримують нашу безпеку».

Читайте також: Канада хоче вільну торгівлю із Великою Британією

«Вони визнали, що рішення США, Великої Британії і Франції позбавити режим Асада можливості здійснювати хімічні атаки було правильним і необхідними для збереження глобальної заборони на використання хімічної зброї», - запевнили на Даунінг-стріт.

У свою чергу Мей подякувала Трюдо за «потужну підтримку Канадою Великої Британії після застосування нервово-паралітичної речовини у Солсбері».

Джастін Трюдо нині перебуває із офіційним візитом у Великій Британії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-