Канаду не злякали “карикатурні” погрози Путіна

Канаду не злякали “карикатурні” погрози Путіна

Укрінформ
У Канаді ні у кого не викликали страху озвучені президентом Росії під час звернення до Федеральних зборів погрози щодо можливого застосування ядерної зброї.

Про це заявив журналістам у п'ятницю, 2 березня, посол Канади в Україні Роман Ващук, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Посольство Росії в Оттаві навіть твітнуло карикатуру, що ми всі мали б дуже боятися. Але ми це спокійно сприймаємо»,- сказав дипломат.

Як повідомлялося, 1 березня президент Росії Володимир Путін під час виступу з посланням до Федеральних зборів РФ заявив, що у відповідь на розвиток США системи протиракетної оборони Росія прийме на озброєння нові ядерні ракети. Нова російська ядерна зброя нібито буде невразливою для американських систем протиракетної і протиповітряної оборони.

Читайте також: Путін: нові ядерні ракети Росії зможуть обходити американську ПРО

У 2002 році США вийшли з Договору про обмеження систем протиракетної оборони 1972 року. У 2002 році президентами Росії і США був підписаний Договір про скорочення стратегічних наступальних потенціалів (Договір про СНП), більш відомий на заході як Московський договір.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-