Еро засуджує Росію за

Еро засуджує Росію за "постійну брехню" про Сирію

Укрінформ
Міністр закордонних справ Франції Жан-Марк Еро в понеділок засудив "постійну брехню" російської влади про сирійський конфлікт.

Він заявив, що "глибоко жалкує" з приводу невдачі російсько-американських переговорів про врегулювання сирійського конфлікту в Женеві, інформує RFI.

За словами Еро, переговори закінчилися провалом, оскільки Москва застосовує "подвійні стандарти" і з російської сторони спостерігається "постійна брехня".

"З одного боку, (у  Москві) говорять: ми вестимемо переговори і домовимося про припинення вогню, а з іншого - що продовжуватимемо війну, і це - тотальна війна, щоб зберегти режим Башара Асада і взяти Алеппо, але якою ціною?", - заявив керівник французької дипломатії у Брюсселі.

Еро також додав, що Москва стверджує, що бореться з тероризмом, але концентрується на Алеппо, тоді як угруповання ІДІЛ знову захопило Пальміру.

Як повідомлялося, у Брюсселі в понеділок проходить зустріч міністрів закордонних справ 28 країн-членів Євросоюзу, на якій серед інших тем і сирійський конфлікт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-