На Київщині ввели в експлуатацію ще два мости, пошкоджені внаслідок російської агресії

На Київщині ввели в експлуатацію ще два мости, пошкоджені внаслідок російської агресії

Фото
Укрінформ
У Київській області ввели в експлуатацію ще два мости на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення, пошкоджені внаслідок агресії Російської Федерації.

Як передає Укрінформ, про це голова Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко повідомив у Фейсбуці.

За словами Кравченка, капітально відремонтували і ввели в експлуатацію мости на автомобільній дорозі Перемога – Баришівка та на дорозі Корніївка – Недра – Згурівка – Березань.

Закінчується ремонт мосту на автомобільній дорозі загального користування місцевого значення Ворзель – Забуччя через Михайлівку-Рубежівку, пошкоджений внаслідок військової агресії РФ. Загальна протяжність мостової споруди – 48 м.

Читайте також: Київщина шукає інвестиції для відновлення ТЕЦ у Білій Церкві

«Системну роботу з відновлення мостів розпочали одразу після деокупації області. Для того, щоб забезпечити безперешкодне пересування, облаштували альтернативні шляхи об'їзду. Але наше завдання – відновити повноцінний рух мостами та покращити сполучення між населеними пунктами Київщини. Люди не мають витрачати зайвий час, щоб дістатися з одного населеного пункту в інший. Адже йдеться не лише про комфорт, а і про безпеку», - зазначив Кравченко.

Загалом внаслідок бойових дій в регіоні пошкоджений 21 міст на автодорогах загального користування місцевого значення. Частину з них розпочали капітально ремонтувати ще минулого року.

Читайте також: На Житомирщині відновили 63% пошкоджених унаслідок обстрілів об’єктів

Як повідомляв Укрінформ, на Київщині повністю та частково вже відновили понад 16,5 тис. об'єктів. Серед них - 198 дитсадків та шкіл, 109 об'єктів закладів охорони здоров’я, багатоквартирні та приватні будинки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-