У Гостомелі відновлюють ще одну пошкоджену багатоповерхівку

У Гостомелі відновлюють ще одну пошкоджену багатоповерхівку

Фото
Укрінформ
У Гостомелі Київської області за кошти Фонду ліквідації наслідків збройної агресії відновлюють багатоповерховий житловий будинок, пошкоджений внаслідок бойових дій навесні 2022 року.

Як передає Укрінформ, про це Київська обласна військова адміністрація повідомляє у Фейсбуці.

«10-поверхівка на вул. Свято-Покровська, 73е була пошкоджена внаслідок бойових дій навесні 2022 року. До початку повномасштабного вторгнення росіян мешкали 144 сім’ї. Сьогодні тут постійно проживають понад 250 людей», - йдеться в повідомленні.

У КОВА зазначили, що на обʼєкті провели демонтажні роботи, відновили покрівлю, а також підготували місця загального користування до оздоблювальних робіт.

Читайте також: У Бузовій на Київщині відновлюють ще одну багатоповерхівку

Крім того, виконуються фасадні роботи, зокрема відновлення пошкоджених частин стін, утеплення й облицювання.

Також за проєктом передбачено замінити монолітні ділянки перекриття, відновити несучі конструкції будівлі, влаштувати системи господарсько-побутового водопостачання, теплопостачання, вентиляції.

Зазначається, що у будівлі влаштують електрощитові приміщення з розподільними щитами для споживачів і встановлять пожежні щити.

Читайте також: В Ірпені відновлюють два будинки на вулиці Гостомельське шосе

Як повідомляв Укрінформ, наприкінці листопада начальник Київської ОВА Руслан Кравченко розкритикував підрядників, які зневажливо ставляться до відбудови зруйнованих загарбниками обʼєктів у Гостомелі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-