У Бузовій на Київщині відновлюють ще одну багатоповерхівку

У Бузовій на Київщині відновлюють ще одну багатоповерхівку

Фото
Укрінформ
У селі Бузова Київської області коштом Фонду ліквідації наслідків збройної агресії відновлюють один з багатоквартирних будинків, який був значно пошкоджений на початку повномасштабного вторгнення.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Київська обласна військова адміністрація.

“4-поверхівку на 51 квартиру за адресою: вул. Центральна, 17А відновлюють коштом Фонду ліквідації наслідків збройної агресії”, - ідеться у повідомленні.

Капітальний ремонт двосекційного житлового об’єкта активно триває. Уже здійснили підготовчі роботи та демонтували пошкоджені частини. Виконуються фасадні та покрівельні роботи, ⁠оздоблення й опорядження внутрішніх житлових приміщень.

Відповідно до розробленого проєкту, передбачено відновити й утеплити пошкоджені ділянки стін, парапетних панелей, горища, покрівлі та фасаду. Також буде проведене опорядження пошкоджених квартир та місць загального користування.

У будівлі замінять пошкоджені вікна та двері. Разом із тим відновлять вентиляційні канали, інженерні мережі електропостачання, освітлення, газопостачання, водопостачання, опалення та каналізації в тих частинах будівлі, де вони зруйновані, встановлять відповідні санітарно-технічні прилади й котел.

У Київській ОВА нагадали, що на вулиці Центральна вже відновили одну з багатоповерхівок, зруйнованих унаслідок російської агресії.

Читайте також: В Ірпені відновлюють два будинки на вулиці Гостомельське шосе

Як повідомяв Укрінформ, у селі Бузова Бучанського району Київської області коштом Фонду ліквідації наслідків збройної агресії будують нову житлову п’ятиповерхівку на місці зруйнованої.

Фото: Київська ОВА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-