Уряд схвалив залучення гранту на $150 мільйонів від МБРР на відновлення житла

Уряд схвалив залучення гранту на $150 мільйонів від МБРР на відновлення житла

Укрінформ
Кабінет Міністрів схвалив залучення гранту на бюджетну підтримку від Міжнародного банку реконструкції та розвитку і Міжнародної асоціації розвитку у розмірі 150 млн доларів для реалізації проєкту «Ремонт житла для відновлення прав і можливостей людей (НОРЕ)».

Про це повідомив у Телеграмі постійний представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук, передає Укрінформ.

"Схвалено залучення гранту на бюджетну підтримку від Міжнародного банку реконструкції та розвитку і Міжнародної асоціації розвитку (що діють як адміністратор Мультидонорського трастового фонду підтримки, відновлення, відбудови та реформування України) у розмірі 150 млн доларів США для реалізації проєкту «Ремонт житла для відновлення прав і можливостей людей (НОРЕ)» відповідно до Грантової угоди..." - повідомив Мельничук.

Він зазначив, що грантові кошти буде спрямовано на бюджетну підтримку для компенсації понесених витрат з відновлення пошкодженого житла у територіальних громадах, які постраждали від окупації або агресії з боку РФ, починаючи з 24 лютого 2022 року.

Читайте також: Кабмін погодив виплати для майже 16 000 родин у межах «єВідновлення»

Як повідомлялось, у травня Кабінет Міністрів ухвалив рішення про залучення позики від Міжнародного банку реконструкції та розвитку на 500 млн доларів та гранту на 1,2 млрд доларів, які будуть спрямовані на виплату зарплат, пенсій, соціальної допомоги та медицину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-