Південна Корея і Польща домовилися про участь у відновленні України

Південна Корея і Польща домовилися про участь у відновленні України

Укрінформ
Міністр закордонних справ Південної Кореї Пак Джин та його польський колега Збігнєв Рау домовилися про активну співпрацю для відбудови та відновлення України в майбутньому.

Про це повідомляє Yonhap з посиланням на заяву МЗС Південної Кореї, передає Укрінформ.

Зазначається, що головні дипломати Південної Кореї та Польщі провели переговори в Сеулі у вівторок, щоб обговорити співпрацю двох країн у сфері оборони та ядерної енергетики, а також основні геополітичні процеси, включаючи війну росії проти України.

Глави МЗС двох країн високо оцінили досягнення у двосторонньому оборонному співробітництві з минулорічного саміту їхніх лідерів і погодилися продовжувати зусилля із впровадження подальших заходів.

Читайте також: Японці допоможуть у відновленні енергосистеми України

Рау оцінив двостороннє оборонне співробітництво двох країн як нову віху у двосторонніх зв'язках.

«Сторони також відзначили необхідність відновлення миру в Україні та домовилися про активну співпрацю для відбудови та відновлення України в майбутньому», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Відбудова України: Агентство відновлення та Європейська Бізнес Асоціація домовилися про співпрацю

Зазначається, що зустріч відбулася в той момент, коли Варшава посилює партнерство з Сеулом в галузі оборонної промисловості відповідно до зусиль із закупівель озброєнь, особливо на тлі проблем безпеки після повномасштабного вторгнення росії в Україну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-