Відбудова України: Агентство відновлення та Європейська Бізнес Асоціація домовилися про співпрацю

Відбудова України: Агентство відновлення та Європейська Бізнес Асоціація домовилися про співпрацю

Укрінформ
Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури і Європейська Бізнес Асоціація (ЕВА) домовилися про співробітництво у відновленні України.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на пресслужбу відомства у Фейсбуці.

«Стратегічне бачення агентства відновлення та ЕВА збігається – це відбудова України, в якій комфортно жити, працювати, вести бізнес. Зараз, на старті масштабного процесу відновлення, ми прагнемо консолідувати наші зусилля. Команда агентства готова вибудувати прозору, справедливу та зрозумілу систему участі підприємців у відбудові», - зазначив голова агентства Мустафа Найєм.

За його словами, бізнес є ключовим партнером держави у відновленні країни, а тому підтримка ЕВА – важливий елемент продуктивної і взаємовигідної роботи з приватним сектором в Україні.

Він уточнив, що відомство сфокусувалося на відновленні 11 регіонів, що найбільш постраждали від повномасштабного вторгнення. Згодом географію проєктів буде розширено на всю Україну.

Читайте також: Правозахисники допоможуть громадам Київщини розробити проєкти відбудови

«Ресурси МФО та урядів країн-партнерів є одним із ключових джерел фінансування, так само як і приватні інвестиції. Міжнародні інвестори можуть розраховувати, що проєкти будуть реалізовані прозоро, якісно і вчасно», - додали в агентстві.

Як повідомлялось, Агентство відновлення підписало меморандум про співробітництво з Радою бізнес-омбудсмена щодо захисту інтересів учасників відбудови України.

Фото: Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-