USAID запустило кампанію про внесок жінок в оборону та відбудову України

USAID запустило кампанію про внесок жінок в оборону та відбудову України

Укрінформ
Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) проведе у березні кампанію у соцмережах "Нові сторінки українського героїзму", покликану розповісти про внесок жінок в оборону та відбудову країни.

Про це агентство повідомило у Твіттері, передає Укрінформ.

«USAID в Україні розпочинає кампанію "Нові сторінки українського героїзму", покликану розповісти історії жінок, які творять історію завдяки своєму внеску в оборону і відбудову, зробленому за лінією фронту. Слідкуйте за кампанією у Facebook, Instagram і Twitter протягом березня», - зазначається в дописі.

Адміністратор Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) Саманта Пауер у відеозверненні до українських жінок і дівчат, присвяченому Місяцю жіночої історії, заявила, що давно захоплюється тим, що вони роблять.

Читайте також: Швеція виділяє €11 мільйонів на підтримку жінок в Україні та Молдові

«З часів Майдану ви стали на захист демократичного майбутнього. Останніми роками ви розбудовували верховенство права, протистояли корупції, притягували уряд до відповідальності, а також зміцнювали державні інституції, щоб бути цілковито незалежними. А тепер ви нас усіх вражаєте своєю мужністю, стійкістю та внеском у захист того, що є цінним для вас і для нас. Дякую, ми з вами!», - запевнила Пауер.

Як повідомлялося, згідно з рішенням ООН від 1977 року, 8 березня відзначається у світі як Міжнародний день боротьби за права жінок і міжнародний мир.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-