Виставка «Україна – це ти»  відкрилась у Мюнхені

Виставка «Україна – це ти» відкрилась у Мюнхені

Фото, відео
Укрінформ
На полях Мюнхенської конференції з безпеки (MSC) Фонд Віктора Пінчука та PinchukArtCentre відкрили виставку «UKRAINE IS YOU», яка розташована безпосередньо в готелі Bayerischer Hof, де її можуть проглянути всі учасники форуму.

У відкритті виставки, яка триватиме до 19 лютого, взяли участь сам Віктор Пінчук, керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак (по відеозв’язку), ексголова MSC Вольфганг Ішингер, парламентський державний секретар з питань оборони Німеччини Зімтьє Мьоллер, а також ексдержсекретар США Джон Керрі, повідомляє Укрінформ.

«Ви можете наблизити завершення війни… Ми хочемо, щоби світові лідери через емоції краще зрозуміли свою відповідальність … і надали нам більше зброї, включаючи літаки, танки та далекобійні ракети, і якнайскоріше. Сподіваємося, ця експозиція зробить свій внесок у нашу Перемогу», - сказав Пінчук.

Своєю чергою Керрі висловив сподівання, що якомога більше учасників конференції побачать виставку та зрозуміють, що стоїть на кону.

Виставка «Україна – це ти» запрошує гостей на мить побути українцями, попереджаючи, що те, що відбувається з Україною, загрожує іншим державам. 

Перший розділ виставки побудовано навколо фільму Олексія Сая про російські воєнні злочини. Це тисячі фотографій і відео, які є частиною збору доказів для документування та підтвердження воєнних злочинів росії в Україні. Доповнений інформативними картами та статистичними даними, цей розділ показує реальність в Україні з початку війни, злочини, які росіяни чинять в Україні донині.

Виставка «УКРАЇНА – ЦЕ ТИ» - відкрилась у Мюнхені / Фото: Ольга Танасійчук. Укрінформ

 Другий розділ виставки – багатоканальна кіноробота Яреми Малащука та Романа Хімея з нещодавно звільненого Херсона. Вона показує красу та стійкість Херсона як міста та його жителів, які перебували під дев’ятимісячною окупацією.

Читайте також: Головною темою Мюнхенської конференції буде загроза світовій безпеці

Виставка вперше була презентована минулого року, але нинішня доповнена новими кадрами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-