Військові ЗСУ вчаться у Британії надавати домедичну допомогу під час бою у місті

Військові ЗСУ вчаться у Британії надавати домедичну допомогу під час бою у місті

Фото
Укрінформ
У Великій Британії військовослужбовці Збройних сил України вивчають застосування загальних принципів домедичної допомоги під час ведення бойових дій в урбанізованій місцевості.

Як передає Укрінформ, про це начальник штабу - заступник командувача Сухопутних військ Збройних сил України генерал-лейтенант Олександр Павлюк повідомив у Телеграмі, оприлюднивши фото з навчань.

Навчання проходять в межах базової загальновійськової підготовки під керівництвом інструкторів 3-го батальйону Канадської легкої піхоти Принцеси Патриції в рамках операції UNIFIER - UK.

“Військовослужбовці Збройних сил Канади перебувають на території Великої Британії, щоб використати свій досвід і навчити українських новобранців та забезпечити їхню оперативну готовність”, - написав він.

Читайте також: Українські танкісти наступного тижня почнуть опановувати Leopard 2 у Німеччині - ЗМІ

Як повідомляв Укрінформ, базова загальновійськова підготовка у Великій Британії була започаткована урядом цієї країни у 2022 році. Вона є частиною постійного зобов’язання Сполученого Королівства щодо підтримки України в обсязі понад 2,3 млрд фунтів стерлінгів.

Фото: Олександр Павлюк, Telegram

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-