У Швейцарії запевнили у незмінності підтримки України

У Швейцарії запевнили у незмінності підтримки України

Укрінформ
Голова Національної ради Федеральних зборів Швейцарії Ірен Келін запевнила у незмінності підтримки Швейцарією України, яка захищає спільні цінності від російського агресора.

Як передає кореспондент Укрінформу, про це Келін заявила під час виступу на першому парламентському саміті міжнародної Кримської платформи.

"Сьогодні у Загребі ми, як представники наших народів, демонструємо, що ми продовжуємо бути солідарними з народом України і що ми боремося разом за наші фундаментальні та спільні цінності – демократію і справедливість, мир та права людини. Швейцарія підтримує Україну і ця підтримка є незмінною. Крим – це Україна. Слава Україні!", - наголосила Келін.

Читайте також: Британія цьогоріч надала Україні £2,3 мільярда допомоги

За її словами, саміт у Загребі надсилає "дуже важливий сигнал у непрості часи". "Це сигнал – що Україна не одна. Що більшість демократичних країн є солідарними з Україною. І що ми, звичайно, засуджуємо цю російську агресію", - зазначила голова Національної ради Федеральних зборів Швейцарії.

Читайте також: Шмигаль обговорив із фон дер Ляєн створення фінансової платформи для підтримки України

Як повідомляв Укрінформ, 24-25 жовтня у хорватському Загребі проходить перший парламентський саміт міжнародної Кримської платформи. До участі в заході запрошені делегації з понад 50 країн та інституцій, загалом очікується близько 400 політиків з усього світу. Україна також запросила представників країн, які не є членами платформи, зокрема з Південної Америки, Африки та Азії.

Фото: KEYSTONE/ALESSANDRO DELLA VALLE

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-