Японську корпорацію Hitachi запросили до участі у відбудові України

Японську корпорацію Hitachi запросили до участі у відбудові України

Укрінформ
Посол України в Японії Сергій Корсунський обговорив із головою ради директорів корпорації Hitachi Тошіакі Хігашихара перспективи участі у проєктах відбудови України.

Як передає Укрінформ, про це Корсунський повідомив у Фейсбуці.

"Продуктивна зустріч з головою Ради директорів компанії Hitachi паном Тошіакі Хігашихара. Мав честь на прохання Міністерства цифрової трансформації України вручити йому Ukraine Peace Prize, а також обговорити перспективи участі компанії у проектах відбудови України як термінового характеру, так і у подальшій перспективі", — зазначив він.

За словами посла, Хігашихара дуже високо оцінив роботу 7,6 тисячі українських ІТ-інженерів, які працюють у компанії Global Logic, придбаній Hitachi минулого року.

Також Корсунський наголосив, що Hitachi повністю вийшла з російського ринку, натомість розглядає можливості співпраці з Україною.

Читайте також: Японія продовжить всебічно підтримувати Україну – посол на зустрічі з Джапаровою

Як повідомляв Укрінформ, посол Японії в Україні Мацуда Кунінорі підтвердив готовність офіційного Токіо продовжувати політику всебічної підтримки України, насамперед у контексті протидії російській збройній агресії.

На початку вересня стало відомо, що Україна і Японія співробітничатимуть у фінансовій сфері у післявоєнний період відбудови.

Фото: Сергій Корсунський, ФБ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-