Найвідоміші символи Туреччини підсвітили синьо-жовтими кольорами

Найвідоміші символи Туреччини підсвітили синьо-жовтими кольорами

Фото
Укрінформ
З нагоди Дня Незалежності України найбільш відомі та пізнавані місця найбільших міст Туреччини було підсвічені синім і жовтим - кольорами Державного прапора України.

Про це повідомив у Фейсбуці Посол України в Туреччині Василь Боднар, передає Укрінформ.

«Наймасштабніший флешмоб на підтримку України відбувався в Туреччині з нагоди Дня Незалежності України. У найбільших містах країни - Анкарі, Стамбулі, Ізмірі, Анталії та Адані підсвітили впізнавані місця у кольори українського прапору», - повідомив Боднар.

Читайте також: Туреччина на боці України, тому спокійні щодо переговорів Ердогана з путіним – ОП

Дипломат подякував Туреччині за солідарність, політичну, гуманітарну та іншу підтримку України в часи героїчної боротьби нашого народу за незалежність, свободу та майбутнє.

«Боремося! Віримо! Переможемо! Слава Україні! Слава ЗСУ!», - написав він.

Синім і жовтими кольорами цієї ночі засвітилися башта Атакулє в Анкарі, міст через Босфор імені султана Ахмета Фатіха у Стамбулі, годинникова вежа в Ізмірі та інші.

Читайте також: В Анкарі до Дня Державного прапора України влаштували велопробіг з прапорами

Як повідомляв Укрінформ, вчора із благословення Його Всесвятості Вселенського Патріарха Варфоломія в День Незалежності України у храмі Святого Миколая у Стамбулі відбулося богослужіння, у ході якого присутні молилися за Україну, український народ та захисників України, а також вшанували пам’ять тих, хто віддав життя за свободу та незалежність України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-