Боррель – українцям: Разом ми - Європа, і разом ми - сила

Боррель – українцям: Разом ми - Європа, і разом ми - сила

Відео
Укрінформ
Верховний представник Європейського Союзу з питань закордонних справ і політики безпеки Жозеп Боррель записав відеозвернення до українських захисників.

Як передає Укрінформ, про це він повідомив у Твіттері.

«Дорогі українські друзі! Сьогодні я звертаюся до ваших героїчних захисників. Разом з усім народом України ви безстрашно захищаєте суверенітет і незалежність вашої держави та принципи демократії. Щодо вашої свободи не може бути жодних компромісів. Захоплюючись вашою непохитністю, Європа стоїть пліч-о-пліч з вами», - зазначив Боррель.

За його словами, Євросоюз допоможе Україні відбудувати сильну й європейську Україну.

«Разом ми вистоїмо й відбудуємо сильну, європейську Україну. Неможливо послабити пережиті страждання та повернути стількох загиблих. Але пам'ять про цих жінок і чоловіків є нашим спільним болем і стимулом до єднання заради миру, справедливості та процвітання. Разом ми – Європа, і разом ми – сила», - додав Боррель.

Читайте також: Зеленський обговорив із Дудою безпекові питання та допомогу Польщі

Як повідомляв Укрінформ, верховний представник Європейського Союзу з питань закордонних справ і політики безпеки Жозеп Боррель оголосив про плани ЄС розпочати масштабну операцію з підготовки українських військових.

Фото: Ministerio de Asuntos Exteriores y de Cooperación

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-