Україна від початку війни отримала понад 680 тисяч тонн гумдопомоги

Україна від початку війни отримала понад 680 тисяч тонн гумдопомоги

Укрінформ
Від початку повномасштабного вторгнення російської федерації до України надійшло понад 683 тисячі тонн вантажів з гуманітарною допомогою.

Про це повідомив заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко на брифінгу, передає Укрінформ.

“За останній тиждень на територію України поставлено понад 22 тисячі тонн гуманітарної допомоги. З початку військової агресії рф до України вже надійшли понад 683 тисячі тонн вантажів гуманітарної допомоги. Щиро дякуємо міжнародним, благодійним, релігійним, громадським та приватним організаціям, підприємствам і фондам”, - сказав Тимошенко.

Також він поінформував, що станом на сьогодні забезпечено розміщення понад 940 тисяч евакуйованих та внутрішньо переміщених осіб.

Читайте також: Ірландія і надалі прийматиме українців за механізмом медевакуації - Ляшко

“Звертаюся до всіх, хто втратив домівку чи став вимушеним переселенцем, - за дорученням Президента Володимира Зеленського нами створено та успішно працює онлайн-платформа, де в реальному часі можна знайти собі прихисток”, - сказав заступник керівника ОП.

Тимошенко нагадав, що на платформу можна зайти за посиланням.

Читайте також: США створили нову ініціативу допомоги українським фермерам

Як повідомлялося, 24 лютого росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. російські війська проводять масовані бомбардування та обстріли мирних українських міст та селищ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-