Більше зброї для України: Зеленський підготував звернення до Американського єврейського комітету

Більше зброї для України: Зеленський підготував звернення до Американського єврейського комітету

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський підготував звернення до Американського єврейського комітету, в якому закликав подвоїти зусилля для допомоги Україні.

Про це Президент Уукраїни сказав під час вечірнього відеозвернення у неділю, 12 червня, передає Укрінформ.

«Підготував звернення до Американського єврейського комітету. Сьогодні в Нью-Йорку почався глобальний форум, організований комітетом. Це одна з найбільш впливових структур, яка дуже допомагає просувати рішення для нашого захисту. Закликав їх іще подвоїти зусилля, щоб ми отримали більше сучасної зброї, більше фінансової підтримки для нашої держави, щоб ми могли швидше закінчити цю війну», - сказав Зеленський.

Окрім цього Президент повідомив, що продовжить звернення до парламентів європейських країн.

«На тижні продовжу звертатися до парламентів країн-партнерів, зокрема – до парламенту Чехії. Заплановано й багато переговорів різного рівня з європейськими політиками. Щодня працюємо з Євросоюзом щодо кандидатського статусу для України, і нашою державою зроблено все заради позитивної відповіді. Питання лише в рішучості деяких європейських лідерів», - сказав Зеленський.

Читайте також: Сприйняття росії у світі визначатиме не Петро І, а вбиті та поранені українські діти – Зеленський

Як повідомляв Укрінформ, у суботу президентка Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн після перемовин з Президентом України Володимиром Зеленським у Києві повідомила, що Єврокомісія завершить обговорення висновку щодо статусу кандидата у члени ЄС для України до кінця наступного тижня.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-