Японці допоможуть відновити чернігівську лікарню

Японці допоможуть відновити чернігівську лікарню

Фото
Укрінформ
Допомогти зруйнованій унаслідок обстрілів чернігівській лікарні виявили бажання представники японської неурядової організації Peace Winds Japan, яка займається підтримкою людей, що перебувають у зоні бойових дій.

Про це повідомляє Чернігівська міська рада, передає Укрінформ.

Пріоритетним напрямком для Peace Winds Japan є сфера медицини. Яку саме допомогу надати вони вирішуватимуть після особистого візиту, зокрема, до Чернігівської міської лікарні №2.

"У нас є ідеї, як допомогти Чернігову, ми хочемо реалізувати ті проєкти, які потрібні саме зараз і, звичайно, ми хочемо реалізувати якийся довготерміновий проєкт, шляхом реалізації менших. Хочемо з'ясувати, що потрібно саме зараз і зробити це", — сказала представниця Peace Winds Japan Ріка Ямамото.

Чернігівський міський голова підтвердив, що міська лікарня №2 дійсно постраждала внаслідок обстрілів і потребує відновлення. І місто готове прийняти будь-яку допомогу для цього, в першу чергу, є потреба в ремонтуванні та утепленні стін.

Делегація з Японії вже вдруге побувала в Чернігові після того, як російських окупантів було вибито з території області.

Читайте також: війська рф за сьогодні вже сім разів обстріляли прикордоння Сумщини та Чернігівщини

Як повідомляв Укрінформ, у Чернігівській області відновили розбиті загарбниками газогони й забезпечили 2300 осель газом.

Фото: Пресслужба Чернігівської міської ради

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-