війська рф за сьогодні вже сім разів обстріляли прикордоння Сумщини та Чернігівщини

війська рф за сьогодні вже сім разів обстріляли прикордоння Сумщини та Чернігівщини

Укрінформ
За сьогодні, 10 червня, російські загарбники вже сім разів обстріляли прикордонні регіони Сумської та Чернігівської областей.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство внутрішніх справ у Телеграмі.

“Сьогодні ворожі міномети та артилерія уже 7 разів обстріляли прикордоння Сумщини й Чернігівщини”, - йдеться в повідомленні.

Зокрема зазначається, що сьогодні вночі прикордонники зафіксували три мінометні обстріли прикордоння Сумщини. Ворог випустив близько 20 мін калібру 120 мм з боку російських населених пунктів зерново та страчово брянської області.

Окрім того, ще 10 російських боєприпасів, випущених з боку російського села поповка курської області, розірвалися у Шосткинському районі близько 11 години.

Читайте також: Літаки рф вночі обстріляли Житомирщину з території білорусі - Генштаб

Також повідомляється, що вранці рашисти тричі обстріляли зі ствольної артилерії та мінометів Чернігівщину. Зафіксовано понад 20 вибухів на прикордонній території Новгород-Сіверського району.

24 лютого російська федерація розпочала новий етап війни проти України – повномасштабне вторгнення. Загарбники обстрілюють і бомбардують міста й села України, катують і вбивають мирне населення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-