Климпуш-Цинцадзе в Давосі закликала надати Україні більше важкої зброї

Климпуш-Цинцадзе в Давосі закликала надати Україні більше важкої зброї

Укрінформ
Україні потрібно більше важкого озброєння, а також посилення санкційного тиску проти росії.

Про це сказала голова Комітету з питань інтеграції України до ЄС Іванна Климпуш-Цинцадзе в ході Всесвітнього економічного форуму у Давосі, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Нам, як і раніше, потрібно більше важкого озброєння, нам потрібно більше санкцій для російської федерації, більше підтримки», - зазначила вона.

Климпуш-Цинцадзе наголосила, що Україна бореться сьогодні за весь вільний світ. росія веде в Україні варварську, криваву війну, застосовуючи тортури, вбиваючи та ґвалтуючи. І наразі в Україні немає місця, де люди можуть почуватися в безпеці та не боятися за своє життя.

Вона зазначила, що зараз відчувається більше підтримки, ніж коли росія анексувала український Крим.

«Це вже щось зовсім інше і дуже відрізняється від ... 2014 року, коли, скажімо чесно, були введені жалюгідні санкції за незаконну анексію Криму російською федерацією. Саме зараз, як світ об’єднався, як значні інструменти задіяні у відповідь на цей напад, це те, що дозволяє нам дати відсіч», - сказала вона.

Читайте також: Брати Клички у Давосі: Найнебезпечнішою зброєю росії є пропаганда

Як повідомляв Укрінформ, у Давосі з 22 по 26 травня проходить Всесвітній економічний форум (WEF), який є щорічним місцем зустрічі світової політичної та бізнесової еліти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-