Ексголова МЗС Австрії Кнайсль залишила раду директорів Роснєфті

Ексголова МЗС Австрії Кнайсль залишила раду директорів Роснєфті

Укрінформ
Роснєфть отримала від колишньої очільниці австрійської дипломатії Карін Кнайсль заяву про відставку з посади члена ради директорів компанії.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на заяву Роснєфті.

У ній пресслужба ПАТ НК Роснєфть інформує про заяву про відставку з посади члена ради директорів компанії, що надійшла від Карін Кнайсль. "У заяві зазначено, що вона набирає чинності з 20 травня. Документ також містить відмову від продовження повноважень пані Кнайсль у раді директорів компанії на другий строк", – повідомляє Роснєфть.

Читайте також: Продивус має піти у відставку з посади віце-президента IBA – Гутцайт

Компанія подякувала Кнайсль "за спільну роботу протягом останніх десяти місяців, які відрізнялися складною пандемічною та міжнародною ситуацією". У майбутньому Роснєфть розраховує на співпрацю з Кнайсль як із чільним представником міжнародного експертного співтовариства.

Як повідомляв Укрінформ, ексканцлер Німеччини Герхард Шредер та виконавчий директор Nord Stream 2 AG, ексспівробітник спецслужби НДР "Штазі" Маттіас Варніг також повідомили про неможливість продовження своїх повноважень у раді директорів Роснєфті.

Читайте також: У рф подали у відставку чотири губернатори, ще один вирішив не переобиратися

Ці новини приходять на тлі повномасштабної російської агресії, що триває в Україні. Проти росії в ЄС ухвалено п'ять пакетів санкцій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-