Медики з Чехії допомагатимуть на Прикарпатті людям, які постраждали у війні з росією

Медики з Чехії допомагатимуть на Прикарпатті людям, які постраждали у війні з росією

Укрінформ
На Прикарпатті вісім медиків-добровольців з Чеської Республіки приєднались до ініціативи Першого Добровольчого Хірургічного Шпиталю.

Про це у Фейсбуці повідомив ініціатор створення Першого Добровольчого Хірургічного Шпиталю Станіслав Онищук, передає Укрінформ.

«В ініціативі Перший Добровольчий Хірургічний Шпиталь радісна подія - до нашої команди приєдналися вісім медиків-добровольців з Чеської Республіки: один анестезіолог, три медсестри реанімації, один парамедик, одна медсестра загальна та двоє санітарів», - зазначив Онищук.

Раніше за кошти небайдужих Шпиталь закупив ультрасучасне обладнання для артроскопічних операцій на суглобах - колінному, плечовому та ліктьовому.

Перший Добровольчий Хірургічний Шпиталь створений для надання медичної допомоги людям, які постраждали у війні з росією. Тут працює команда лікарів з різних міст України, які надають допомогу з лікування і реабілітації українським захисникам.

Читайте також: Німеччина і Чехія посилюють оборонну співпрацю задля допомоги Україні

З 24 лютого в Україні триває російська воєнна агресія. Влада, Збройні сили України, весь народ піднялися на боротьбу з ворогом та чинять йому потужний спротив.

Фото: Фейсбук Станіслава Онищука

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-