Зупинити, відтіснити і вигнати ворога: Мотузяник впевнений в успішній оборонній операції ЗСУ

Зупинити, відтіснити і вигнати ворога: Мотузяник впевнений в успішній оборонній операції ЗСУ

Укрінформ
Речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник висловив впевненість, що оборонна операція, в тому числі на сході країни, для української армії буде успішною. 

Про це він заявив на брифінгу в Медіацентрі Україна - Укрінформ.

"Я ніяких припущень робити не буду, але я особисто вірю в те, що оборонна операція, в тому числі на Сході, для української армії буде успішною. Я не хочу це навіть ставити під сумнів. Що нам для цього треба? Звичайно нам потрібна зброя. Українську армію треба посилити броньованою технікою, засобами протиповітряної оборони, літаками. Нам потрібна зброя від країн-партнерів, США. Наразі ці поставки є", - сказав Мотузяник.

За його словами, це значно посилить угрупування Збройних сил України і на сході нашої держави, і в інших регіонах, де наразі сьогодні точаться активні бої".

Читайте також: російські загарбники масово відмовляються йти у наступ на Харківщині - СБУ

"Тому я більш ніж переконаний, що нам вдасться, зупинити, відтіснити і вигнати ворога, аж за кордон з російською федерацією", - додав речник.

Як повідомляв Укрінформ, речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник заявив, що з території республіки білорусь зберігається загроза завдання противником ракетних ударів по об’єктах військової та цивільної інфраструктури України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-