російські загарбники масово відмовляються йти у наступ на Харківщині - СБУ

російські загарбники масово відмовляються йти у наступ на Харківщині - СБУ

Аудіо
Укрінформ
російські загарбники так бояться ЗСУ, що масово відмовляються йти в новий наступ на Харківщині. 

Як передає Укрінформ, про це СБУ повідомляє у Телеграмі.

У відомстві зауважили, що на відмовників не діють навіть погрози розстрілу за невиконання наказу. Про це свідчить нове перехоплення розмов російських загарбників, яке СБУ зробила під Ізюмом Харківської області.

«Мы, короче… отказались от этой х...ни, понял? И нас тут держат вообще жестко, чуть ли не до расстрела. Мы хотим уехать, а нас не отправляют. Он говорит: нам сказали вас расстрелять», – скаржиться окупант своєму знайомому в рф.

Читайте також: СБУ встановила особи майже 900 росіян, які чинили воєнні злочини на Київщині

На запитання про причину відмови відповідає: «Ну они прямо на передовую отправляют, в самую ж..пу. И нас на мясо… А там сидит чисто артиллерия… а под артиллерию лезть – это вообще п...дец», – пояснює російський «отказнік».

В його аргументах, звісно, є логіка. Але краще б він подумав своєю головою ще раніше: не тільки на передову, а й в Україну загалом не варто було лізти, зазначають в СБУ.

Читайте також: СБУ знешкодила ДРГ, що збиралась збити пасажирський літак над росією чи білоруссю

Як повідомлялось, російські окупанти так хочуть утекти з війни в Україні, що готові забивати собі в тіло уламки. За таке «поранення» вони сподіваються ще й на грошову компенсацію від рф.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-