Для українців немає різниці, у якій фазі нищити російських загарбників – Подоляк

Для українців немає різниці, у якій фазі нищити російських загарбників – Подоляк

Відео
Укрінформ
росія оголосила так звану «другу фазу війни» заради символізму і схожості на нацистів, однак для України немає різниці, коли і за якої фази знищувати російських загарбників.

Про це сказав радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк у відео, опублікованому на його Твіттер-сторінці, повідомляє Укрінформ.

«55-й день війни. Сьогодні російська сторона анонсувала початок другої фази спецоперації. Вони люблять вигадувати якісь там символи, щоб бути схожими на нацистів - це ж символізм, символізм нацистської імперії. Друга фаза війни. Для нас немає різниці, у якій фазі нищити російських представників російської армії, які в принципі не вміють воювати, а вміють убивати людей, руйнувати інфраструктуру, цивільну інфраструктуру, перш за все», - сказав Подоляк.

Він підкреслив, що досі не розуміє мету рф.

«Певно, вони хочуть довести, що це якась варварська цивілізація, яку треба ізолювати від світу, і вони це дуже і дуже успішно роблять. Ми їм у цьому допоможемо. Ми допоможемо світу зрозуміти, що з такою цивілізацією взагалі не треба мати справ», - заважив радник очільника ОП.

Він також відзначив, що у наступі на сході росіяни втратять ще «певну кількість своїх людей», а українці їм у цьому допоможуть.

Читайте також: лавров заявив про початок «наступної фази» війни проти України

«Головне для нас – зберегти максимальну кількість своїх людей, зберегти інфраструктуру свою, щоб ми могли розбудувати Україну після всієї цієї навали. Тому давайте спокійно витримаємо навалу, повернемо їм всі борги, які треба буде повернути за загиблих наших людей, а після цього почнемо розбудовувати велику і потужну країну», - додав Подоляк.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський 18 квітня заявив, що російські загарбницькі війська розпочали битву за схід України, до якої давно готувалися, але Україна захищатиметься.

Очікується, що ця битва буде головною в другій фазі цієї війни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-