В ефірі телемарафону єдиних новин запускають проєкт «Історичний спротив» - Ткаченко

В ефірі телемарафону єдиних новин запускають проєкт «Історичний спротив» - Ткаченко

Укрінформ
В ефірі телевізійного марафону єдиних новин #UAразом запускають проєкт «Історичний спротив», де показуватимуть сторінки героїчного минулого України.

Про це міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Російські фейки працюють сторіччями ще від царської імперії і до сьогодні. Це і брехня – звідки пішла так звана «руська земля», це і розповіді про «єдиний, братський народ», привласнення собі нашої історії та культури. путін вторгся в Україну, щоб відібрати у нас не лише незалежність. Він прагне відібрати нашу пам’ять. Але на цьому фронті, як і на інших, ми точно переможемо агресора. Всі ці фейки ми будемо розвінчувати. А головне – за підтримки Українського інституту національної пам’яті та Міністерства культури та інформполітики будемо знайомити глядачів національного телевізійного марафону єдиних новин #UAразом зі сторінками героїчного минулого України», - написав Ткаченко.

Читайте також: Кривава «соломка» генерала Мізинцева. Як працює роспропаганда під час війни

Він зазначив, що проєкт «Історичний спротив» стартує вже у цю п’ятницю, 8 квітня. Так, за його словами, з 9.00 до 10.00 кандидатка історичних наук Вікторія Яременко говоритиме, хто розпочав Другу світову війну і чому у путінській росії забороняють правду про це.

«Історичний спротив» виходитиме в ефір щопонеділка, щосереди та щоп’ятниці.

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф путін оголосив війну Україні та розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських населених пунктів з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет. В Україні запроваджено воєнний стан.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-