Поетапний сценарій для ОРДЛО детально розписаний у Москві – Данілов

Поетапний сценарій для ОРДЛО детально розписаний у Москві – Данілов

Укрінформ
Наша держава готова давати жорстку відповідь на спроби російського силового тиску та російської агресії. 

Про це у Фейсбуці поінформував секретар Ради національної безпеки і оборони України (РНБО) Олексій Данілов, передає Укрінформ.

«Поетапний сценарій для ОРДЛО детально розписаний у Москві, і тому «червона кнопка», яка припинить насильство, знаходиться в Кремлі. Переговори про припинення вогню мають вестися з тими, від кого це залежить, а не з виконавцями. Ми це розуміємо, і готові давати жорстку відповідь на спроби російського силового тиску і російської агресії», - поінформував Данілов.

Читайте також: Данілов - Росії: Дайте нам спокій, ми самі розберемося на території нашої країни

Коментуючи загальну ситуацію, він зазначив, що вона, безумовно, є напруженою , і це відчувається по всій лінії розмежування.

«Кількість обстрілів зростає, мета російських терористичних угруповань - спровокувати військовий конфлікт, в якому звинуватити Україну, і врешті-решт спробувати примусити нас сісти за стіл переговорів з кремлівськими еленер/деенерівськими маріонетками. У такий спосіб московія хоче переконати світ, що йдеться про внутрішній конфлікт, а не про російську агресію проти суверенної держави», - уточнив він.

Читайте також: НАТО і далі слідкуватиме за намірами Росії діяти «під фальшивим прапором»

Секретар РНБО також виклав фото зі своєї поїздки в зону ООС та зазначив, що наразі як ніколи "наші хлопці і дівчата на передовій потребують підтримки".

«Разом з (головою СБУ – ред.) Іваном Бакановим за дорученням Президента із самого ранку працюємо на фронті. Зустрічаємося з військовими, вивчаємо ситуацію. Ми не зламаємось і не дрогнемо! Слава Україні», - написав Данілов.

Як повідомлялося, у район операції Об’єднаних сил 19 лютого прибула група урядовців, народних депутатів, представники провідних світових та українських ЗМІ.

Читайте також: «Нам відомий сценарій РФ»: розвідка Британії заявила, що викрила плани Кремля щодо України

Серед них, зокрема, секретар РНБО Олексій Данілов, віцепрем’єр-міністр — міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук, голова Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки Олександр Завітневич, голова фракції партії «Слуга народу» Давид Арахамія, заступник головнокомандувача ЗСУ генерал-лейтенант Євген Мойсюк.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-