Етнопарк на Рівненщині отримав премію Ukraine Tourism Awards 2021

Етнопарк на Рівненщині отримав премію Ukraine Tourism Awards 2021

Фото
Укрінформ
Етнопарк «Ладомирія», що в Радивилові Рівненської області, став лідером у номінації «Регіональний прорив року» головної туристичної премії України Ukraine Tourism Awards 2021.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Рівненської облдержадміністрації.  

«Ладомирія» стала переможцем у номінації «Регіональний прорив року». Зараз «Ладомирія» в Радивилові – це не лише етнопарк, а й унікальна офлайн- та онлайн-майстерня. Там можна відтворювати український автентичний одяг, створювати новий або поповнювати антологію старовинних виробів», – йдеться у повідомленні.

Спочатку етнопарк «Ладомирія» набрав більшість голосів в онлайн-голосуванні, здобувши 2021 голос. Потім цю перемогу підтвердило і журі своїм рішенням.

Як повідомляв Укрінформ, етнопарк «Ладомирія» – унікальний артпростір на Рівненщині. Сюди входять три локації: проєкт «Майстерня етнобрендів», ткацька майстерня «Серпанок» та музей одягу Великої Волині «Ладомирія».

Довідково. Ukraine Tourism Awards 2021 – головна туристична премія України, яку організовує Державне агентство розвитку туризму (ДАРТ) спільно з громадською спілкою «VISIT Ukraine» та Київською туристичною асоціацією.

Фото: Рівненська ОДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-