Назвали переможців туристичної премії Ukraine Tourism Awards 2021

Назвали переможців туристичної премії Ukraine Tourism Awards 2021

Оновлено
Укрінформ
Визначилися переможці головної туристичної премії України Ukraine Tourism Awards 2021.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, цьогоріч у 14 номінаціях відзначено кращих гравців ринку, які показали приклад нестандартних рішень та продовжували працювати в умовах коронакризи, намагались підвищувати рівень обслуговування, а також приділили особливу увагу інклюзивному туризму.

Цьогоріч Україна обирала переможців у таких номінаціях: "Найкращий туристичний оператор", "Найкращий заміський комплекс", "Серце авіапростору", "Відкриття року у готельній сфері", "Найсмачніший ресторанний борщ", "Найкращий туристичний медіаблогер", "Місто мого серця", "Регіональний прорив року", "Найкращий екскурсійний гід", "Амбасадор #МАНДРУЙУКРАЇНОЮ", "Найкращий природний парк".

Особлива номінація присвячена розвитку інклюзивного туризму – "Доступний туризм", яка поділена на три підномінації: "Гостинність без меж", "Комфортна ресторація" та "Безбар’єрна культура".

Як і торік брати участь в премії могли всі регіони України, а переможця обрано за принципом більшості голосів, сума яких складається з 50% голосів, що віддані всіма охочими онлайн, та 50% голосів організаційного комітету.

Так, у номінації "Серце авіапростору" перемогу здобула авіакомпанія SkyUp Airlines.

У номінації "Найкращий заміський комплекс" – готель-замок "Вежа Ведмежа" в Карпатах.

У номінації "Відкриття року в готельній сфері" перемогу здобув готель Kyivska Russ Resort Medical & Spa, на Прикарпатті, в Східниці.

"Найкращий туристичний оператор" – туроператор "Відвідай".

"Найкращий екскурсійний гід" – Володимир Казаков, учасник кількох важливих проєктів для розвитку туризму та екскурсійної справи в Кривому Розі.

У номінації "Найкращий природний парк" перемогу здобув Національний природний парк "Сколівські Бескиди".

В номінації "Найкращий туристичний медіаблогер" переміг Євген Синельников, який за останні чотири роки відзняв та випустив 51 випуск програм про подорожі Україною.

У номінації "Найсмачніший ресторанний борщ" переміг ресторан української кухні "100 років тому вперед" – це ресторан української кухні шеф-кухаря Євгена Клопотенка.

У номінації "Доступний туризм. Гостинність без меж" переміг готель Premier Palace Hotel Kyiv. "Доступний туризм. Комфортна ресторація" – "Дзяо-бар". У номінації "Доступний туризм. Безбар’єрна культура" переміг Національний заповідник "Хортиця".

Переможцем у номінації "Регіональний прорив року" став Етнопарк "Ладомирія" – це історико-культурний етнічний простір у м.Радивилів Рівненської обл., на базі якого відроджуються і постають у нових форматах українські традиційні ремесла, вміння, артефакти минулого.

У номінації "Місто мого серця" перемогла Вінниця.

"Амбасадором #МАНДРУЙУКРАЇНОЮ" став Дмитро Комаров – мандрівник, автор і ведучий проєктів "Мандруй Україною з Дмитром Комаровим" та "Світ навиворіт".

Ukraine Tourism Awards 2021 – головна туристична премія України, організована Державним агентством розвитку туризму (ДАРТ) спільно з громадською організацією VISIT Ukraine та Київською туристичною асоціацією.

Захід покликаний звернути увагу на туризм як одну з важливих складових економіки всієї держави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-